Robocar poli filmpjes

Poli, Amber, Roy, Helly en Jin zijn de helden in het team. Ze zijn transformer achtige autootjes die een reddingsteam vormen. Ze Schieten te hulp bij allerlei ongelukken.

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Wie is wie…

Hoofdpersonen

Poli: Het titelpersonage is een robotachtige blauw-witte politieauto die kan transformeren in een robot. Hij heeft een zeer sterke moraal en geeft niet snel op. Hij is altijd trouw aan zijn politietaken, houdt de veiligheid van de wegen in de stad en beschermt levens en eigendommen.

Amber: een robot ambulancebusje in rood, roze en wit. Ze is vriendelijk, hartelijk en toont veel zelfopoffering. Ze ondersteunt reddingsmissies, geeft een diagnose en eerste hulp aan personages die een ongeluk hebben.

Roy: een rood met gele brandweerwagen. Hij is het sterkste lid van het reddingsteam is verantwoordelijk voor de inspectie van veiligheidsongevallen en het blussen van vuur. Hij heeft veel gadgets op zijn rug om het team te helpen.

Helly: Een robothulp in greens, blues en wit, vliegt door de stad om problemen op te sporen en helpt het team met ideeën en een oefening.

Jin: het menselijke lid van het reddingsteam. Ze heeft lang blond haar (in een paardenstaart) en draagt ​​een donkerrood-oranje outfit. Ze wordt beschreven als een geniale uitvinder.