Gratis Films streamen

Het is niet erg om te betalen voor films, maar wist je dat er ook gratis diensten zijn waar je on demand films kan kijken? Hier zie je hoe het werkt. Als je er niet uitkomt, vraag dan via Facebook messenger gerust om hulp. Rechts onderaan zie je het chat icoontje.

IMDB TV is zo’n gratis film en serie platform. De site is bekend van alle informatie over films, en dat maakt het ook leuk. Als je zoekt naar films, kan je gelijk zien hoe het gewaardeerd wordt.

Hoe het werkt? Op het moment kan je in Nederland gebruik maken van IMDB TV via een VPN. Het systeem laat nu alleen nog maar kijkers vanuit Amerika toe. Eind 2019 komt de dienst ook naar Nederland.

Je hebt ongeveer 4 keer tussendoor een reclame blokje.
IMDB TV bezoek je hier ( Vanuit Amerika of met VPN)

VPN, Hoe werkt het?

Iedereen denkt dat het heel ingewikkeld is om een VPN in te stellen. Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig helemaal niet meer. Bovendien vragen veel mensen zich af of het illegaal is. Een VPN is in veel landen, en ook in Nederland legaal.

Wat doet een VPN dan eigenlijk?
Een VPN is tegenwoordig een programma dat je installeert op je computer, telefoon of Tablet en gewoon aan en uit kan zetten. Het beschermt je tegen de buitenwereld. De site waar je komt kan niet meer zien wie je bent, en waar je vandaan komt. Bovendien kan je in het VPN programma aangeven via welke lokatie je naar een site gaat. Bij film stream sites die bijvoorbeeld alleen maar vanuit Amerika bekeken kunnen worden kan je dus doen, alsof je vanuit Amerika naar zo’n pagina surft.

TV, Netflix en Film kijken vanaf je vakantie adres
VPN maakt het ook mogelijk om vanuit het buitenland naar een Nederlandse locatie contact te maken. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld via je Nederlandse account Netflix te kijken of NOS programma’s als je in het buitenland op vakantie bent. Zo ben je van die akelige melding af dat het niet beschikbaar is waar je je bevindt.

Direct hulp of advies nodig bij de VPN?

Het is niet ingewikkeld. Druk gerust op de Chatknop rechtsonder, misschien kunnen we je verder helpen om een VPN in te stellen en samen na te denken welke optie voor jou het beste is.

LET OP & Disclaimer:

Niet alle diensten zijn per VPN bereikbaar. Sommige schermen dit af, en daarom werkt het niet altijd. Soms moet je dan een aantal keren opnieuw contact maken met de VPN locatie. Omdat dit constant aan verandering onderhevig is, kunnen we niet instaan voor succes.
fLimpie is niet verantwoordelijk voor de regelgeving van de locatie waar je je bevindt. Zoek daarom zelf vooral goed uit wat wel en niet mag, en wat wel en niet kan.

VPN Providers

Er zijn heel veel VPN Providers. Er zijn er zelfs die gratis zijn, maar die zijn eigenlijk niet geschikt. Vaak zijn er beperkingen die het onmogelijk maken om films te streamen.

Welke dan wel? Het is mogelijk om bijvoorbeeld een abonnement te nemen bij ExpressVPN. Dit is een bekende provider. Een andere optie, momenteel erg goedkoop, is 5euroVPN, een abonnement voor een maand is (juli 2019) 2,50 per maand en is maandelijks opzegbaar. Weet je zeker dat je dit twee jaar wil? Dan is het nog maar 1,25 per maand.